Uusia ideoita jäsenhankintaan

TTT:n PlusMiinus30-toimintaryhmä oli syksyn ensimmäisessä kokouksessaan maanantaina 6.11. uusien ideoiden äärellä. Puheenjohtaja Pekko Summasen (VaKHe ry) johdolla pohdittiin nuoriin kohdistuvaa jäsenhankintaa ja uusien jäsenten saamista mukaan aktiivitoimijoiksi. Kokoukseen osallistuivat puheenohtajan lisäksi Katariina Issukka (Vate ry), Mari Leino (Vate ry), Kirsi Vornanen (Tilastoväen Unioni) sekä Päivi Vuorivirta ja Mira Korhonen TTT:n toimistolta.

Jäsenhankinta on vastaus huoleen vähentyvistä jäsenmääristä ja uusista jäsenistä. Toimintaryhmän mukaan TTT:n jäsenjärjestöjen rooli jäsenhankinnassa on merkittävä. Jäsenhankintaan on panostettava! Nuorten jäsenten rekrytoimista aktiivitoimijoiksi pyritään jatkossa helpottamaan nuorisovastaavien avulla. Jäsenjärjestöjen toivotaan nimeävän nuorisovastaavat vielä syksyn aikana.

Lauantaiksi 10. helmikuuta PlusMiinus30-toimintaryhmä on suunnitellut seminaaria, jonka asialistalla on uuden toimintaryhmän valinta ja toiminnan uudistaminen. Laita siis päivämäärä jo nyt kalenteriisi!