Pardia hakee lakimiestä

Palkansaajajärjestö Pardia etsii edunvalvontatyönsä tueksi

LAKIMIESTÄ

5.9.2016 alkaen.

Pardia on 40 000 jäsenen ammattiliitto, johon kuuluu 23 jäsenjärjestöä. Pardia on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n suurimpia jäsenliittoja. Pardiassa ovat edustettuina tekniikka, turvallisuus, valtion palvelu- ja hallintotehtävät, yliopisto-, tutkimus-, liikenne- ja tietotekniset alat sekä sosiaalivakuutusala.

Keskeisiä edunvalvonnallisia kysymyksiä meille ovat muun muassa julkisen sektorin työntekijöiden asema ja palkkaus sekä valtionhallinnon muutokset. Meillä on tiivis ja hyvä yhteistyö valtionhallinnon vaikuttajien – ministerien, kansanedustajien ja ylimmän virkamiesjohdon – kanssa.

Lakimiehenä tärkeimmät työtehtäväsi ovat henkilöstön edustajien neuvonta ja tuki (erityisesti työsuojelu- ja työturvallisuusasioissa), neuvottelu- ja sopimustoimintaan osallistuminen, koulutus- ja tiedotustoiminta sekä osallistuminen palvelussuhteen ehtoja koskevien erimielisyys- ja riita-asioiden hoitamisen.

Edellytämme sinulta

Toivomme, että sinulla on

Haluamme tarjota sinulle

Vapaamuotoisen hakemuksen halutussa muodossa (esim. videot ja blogit ok!) ansioluetteloineen pyydämme lähettämään hallintopäällikkö Maria Teikarille osoitteeseen maria.teikari(at)pardia.fi viimeistään 12.8.2016. Kutsumme haastateltavat ja ilmoitamme kaikille muille hakijoille viikolla 33. Haastattelut järjestämme Helsingissä viikolla 34. Toivomme lakimiehen aloittavan työssään 5.9.2016 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat puheenjohtaja Niko Simola ti 9.8. klo11–12 numerossa 040 566 8517 ja hallintopäällikkö Maria Teikari ke 3.8. klo 13–15 numerossa 040 777 6316.