Muutoksia TTT:ssä vuonna 2016

TTT:n toiminta on osittain muuttunut vuoden 2016 alusta lukien. Jatkossa jäsenet ovat esimerkiksi edunvalvonnallisissa kysymyksissä ja jäsenrekisteriasioissa yhteydessä suoraan TTT:n toimistoon Palkansaajajärjestö Pardian sijaan.

Edunvalvonta

Kohdatessaan työpaikalla ongelmia, ota aina ensin yhteyttä työpaikkasi luottamusmieheen, joka valtaosassa tapauksista pystyy selvittämään ongelman. Jos luottamusmies tarvitsee apua tai tukea, hän voi ottaa yhteyttää TTT:n toimiston omaan lakimieheen Teemu Kotkanojaan (etunimi.sukunimi(a)tttry.fi tai p. 044 525 7247).

Teemu on Oulusta kotoisin oleva 31-vuotias oikeustieteen maisteri. Hänen työhistoriaansa sisältyy rahoitus- ja perintäalan tehtäviä sekä asianajotoimintaa. Vuodesta 2013 lähtien hän on työskennellyt työttömyysturvaan ja työoikeuteen liittyvissä tehtävissä valtionhallinnossa ja viimeisimpänä työkokemuksenaan työsuhdelakimiehenä Tekniikan Akateemisten liitossa.

Jäsenrekisteri

Jäsenrekisteriä koskevissa asioissa ei olla enää yhteydessä Pardiaan vaan suoraan TTT:n toimistoon. Jäsenrekisteri palvelee maanantaista perjantaihin klo 9–11 numerossa 050 469 8999. Jäsenrekisteriin voi myös olla yhteydessä sähköpostitse (jasenrekisteri(a)tttry.fi).

Koulutus

TTT järjestää koulutusta yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa. Vuoden 2016 ensimmäinen luottamusmieskoulutus järjestetään 9.–10.3.2016 Tikkurilassa.

TTT järjestää myös kesäkuussa ja lokakuussa päivän pituiset luottamusmieskoulutukset. Keväällä järjestetään työsuojelun ajankohtaispäivät yhdessä STTK:n kanssa ja marraskuussa työsuojeluvaltuuttelujen koulutusta. Lisäksi TTT järjestää uusien jäsenten treffit ja työantajaseminaarin sekä viikonloppukoulutuksena Autokatsastajien koulutuspäivät.

Luottamusmiesten verkkotuetun peruskoulutuksen järjestää Pardia.

TTT:n jäsenet voivat osallistua kaikkeen Pardian järjestämään koulutukseen erillistä maksua vastaan. Koulutuksesta aiheutuvat kulut maksaa joko jäsenyhdistys tai TTT.

Jäsenedut

Kaikille TTT:n jäsenille on lähetty uusi jäsenkortti vuoden 2015 lopussa. Vanha kortti ei ole enää voimassa ja uudet jäsenedut saa jatkossa uudella jäsenkortilla.

Vakuutusturva

Vakuutukset eivät ole muuttuneet vuonna 2016. TTT:n jäsenet ovat edelleen Ifin Liittovakuutuksen ja ammatillisen Oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen piirissä.

Lue lisää Ifin jäsenvakuutuksista ja muista vakuutusehdoista

Polttoainealennus

TTT:n uusi polttoaine-yhteistyökumppani on suomalainen energiayhtiö St1.

St1 myöntää TTT:n jäsenkorttia vastaan alennusta polttoaineesta yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa (Shell express -automaattiasemat eivät kuulu alennuksen piiriin), lämmitysöljystä ja kodin uusiutuvista energiaratkaisuista. Jäsenkortilla saa myös alennusta tietyistä ruoka-annoksista ja kuukausittain vaihtuvista tarjouksista kaikista HelmiSimpukka-ravintoloista Shell-asemilla.

Levin Kätkäläinen

TTT omistaa 65 m2:n suuruisen lomahuoneiston Levillä, Kittilän kunnan Sirkankylässä. TTT:n jäsenet voivat vuokrata Kätkäläisen 250–500 euron viikkohintaan.

Lue lisää ja varaa loma Leviltä

Vierumäki Chalets

Vierumäki Chalets on 65 m2 suuruinen (4 henkilöä + 2) lomahuoneisto, jota vuokrataan pääasiassa jäsenten virkistyskäyttöön.

Lue lisää ja varaa urheiluloma Vierumäeltä

Kylpylähotelli Levitunturi

TTT on Kylpylähotelli Levitunturin osakasomistaja. TTT:n jäsenet saavat 50 % alennuksen huoneiden hinnoista.

Lue lisää ja varaa kylpylälomasi

TTT:n opintorahasto

TTT myöntää vuosittain opintoapurahaa jäsentensä ammatillisten ja ammattia täydentävien opintojen ja opintomatkojen tukemiseksi. Apurahaa myönnetään vuosittain 10 000 euroa.

Apuraha julistetaan haettavaksi keväällä ja sen saajista päätetään TTT:n hallituksen kokouksessa touko-kesäkuussa.

Lue lisää opintoapurahasta

Otathan meihin yhteyttä sinua askarruttavissa kysymyksissä! Palvelemme sinua mielellämme!