Maanpuolustuksen teknisten toimihenkilöiden liitto MTTL 40 vuotta

MTTL vietti pyöreitä vuosia 21. maaliskuuta Pääesikunnan keskuspaviljongissa. Ohjelmassa oli liittokokous, kutsuvierastilaisuus ja risteily.

MTTL:n juhlat alkoivat liittokokouksella, jonka juhlapuhujana oli STTK:n eläköitynyt järjestöpäällikkö Kauko Passi. Passi palautti mieliin MTTL:n alkutaivalta ja syitä, miksi MTTL perustettiin.

MTTL:n puheenjohtaja Kari-Pekka Vesanen puolestaan kävi avauspuheessaan läpi MTTL:n tekemää työtä viimeisen kymmenen vuoden ajalta.

Liittokokouksen puheenjohtaja Heikki Rantanen johti kokouksen jouhevasti ja päätökset nuijittiin ripeästi ja yksimielisesti. Kokouksen päätteeksi palkittiin standaarilla MTTL:n pitkäaikaisia toimijoita.

Kokouksen jälkeen oli tilaisuus, johon oli kutsuttu myös MTTL:n yhteistyökumppaneita työnantajista ja ammattijärjestöistä sekä tietenkin vanhoja MTTL:n vaikuttajia ja aktiiveja.

Maukkaiden syötävien kera keskusteluissa muisteltiin vanhoja hyviä aikoja ja keskusteltiin päivänpolttavista aiheista, kuten puolustusvoimien ja rakennuslaitoksen rakennemuutoksista.

Tilaisuuden jälkeen kokousväki ja MTTL:n vanhat aktiivit siirtyivät Länsiterminaaliin risteilylle.

Teksti: Timo Peltonen, MTTL:n pääluottamusmies
Kuvat: MTTL:n hallituksen varajäsen Pekka Määttänen