Jäsenyys

Miksi liittyä ammattiliittoon?

Turvaa virka- ja työehtosopimuksista

Valtaosa työpaikan arjessa näkyvistä palvelussuhteen pelisäännöistä perustuu työnantajan ja ammattiliittojen solmimiin virka- ja työehtosopimuksiin. Työelämää säätelevät lait valmistellaan kolmikantaisesti valtiovallan ja työmarkkinaosapuolten kesken. Ammattiliitto kehittää jäsentensä työehtoja ja työoloja sopimuksin sekä valvoo sopimusten noudattamista työpaikoilla.

Luottamusmies valvoo etujasi

Luottamusmies työpaikalla ei ole itsestäänselvyys. Hän hoitaa oman ammattiliittonsa jäsenten asioita, neuvoo ja opastaa sekä tietää, mitkä ovat työntekijöiden oikeudet ja velvollisuudet.

Apua työelämän solmuissa

TTT:n jäsenenä saat oikeusapua lakien ja sopimusten tulkinnassa. Sinut on myös vakuutettu työelämän kiperien tilanteiden varalle oikeusturva- ja vastuuvakuutuksella. TTT:n jäsenenä et ole yksin, sillä sinulla on käytettävissäsi koko asiantuntemuksemme. Olemme vakuuttaneet sinut monen varalle. Jäsenyyteesi kuuluu vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja matkustajavakuutus. Voit täydentää yksilöllistä vakuutusturvaasi jäsenhintaan esimerkiksi henkivakuutuksella.

Turvaa työttömyyden varalle

Työttömyyden tai lomautuksen varalle olemme vakuuttaneet sinut työttömyyskassassa. Työttömyyskassa-asiamiehemme neuvovat sinua näissä tilanteissa. Jäsenenä varmistat, että saat palvelun heti, kun sitä tarvitset.

Koulutus päivittää osaamisen

TTT tarjoaa jäsenilleen maksutonta koulutusta. Huolehdimme siitä, että työpaikoilla on koulutettuja ja aktiivisia henkilöstön edustajia, jotka pystyvät antamaan sinulle oikeita neuvoja ja ajamaan etuasi.

Muita rahanarvoisia jäsenetuja

Jäsenenä saat tuntuvia alennuksia useissa hotelleissa ja lomakohteissa. Olemme neuvotelleet sinulle edullisia risteilyjä ja polttoainealennuksia. Voit hakea T-lomien tuettuja kuntoremontteja.

Tervetuloa tapahtumiin

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua jäsentapahtumiin, joissa kokemukset karttuvat ja ystäväpiiri kasvaa.

Kilpailukykyinen jäsenmaksu

Jäsenmaksumme on kilpailukykyinen, kun vertaat sitä muiden järjestöjen maksuihin. Edullisuus kasvaa verotuksen myötä, sillä jäsenmaksun voit vähentää verotuksessasi.