Jäsenyys

Jäsenmaksu

Voit laskea jäsenmaksusi suuruuden alla olevalla laskurilla.

Jäsenmaksulaskuri

 

Liity jäseneksi

 

Jäsenmaksun maksaminen

Perintäsopimus työnantajan kanssa

Perintäsopimus on työntekijän ja työnantajan välinen sopimus. Sopimuksella annat työnantajalle oikeuden periä ay-jäsenmaksun kuukausittain suoraan palkastasi ja tilittää jäsenmaksun liitolle. Liitto ei voi tehdä sopimusta puolestasi.

Jos olet liittynyt netin kautta, saat esitäytetyn perintäsopimuksen sähköpostiisi. Tai voit tulostaa perintäsopimuksen tästä.

Palkanlaskija täyttää perintäsopimuksen alaosan ja toimittaa kopion siitä TTT:lle. Alkuperäinen sopimus jää palkanlaskijalle. Toimitamme perintäohjeet suoraan palkanlaskijalle.

Jäsenmaksun maksaminen itse

  1. e-lasku: Löydät laskutustiedot verkkopankistasi nimellä ”Tekniikan ja Tiedon Toimihenkilöt TTT ry”. Muuta e-laskun summa oikeaksi. Voit käyttää apunasi sivun ylälaidasta löytyvää jäsenmaksulaskuria.
  2. Viitenumerot: Lähetämme viitenumerot ja maksuohjeet itsemaksaville jäsenille.

Jäsenrekisterimme lähettää maksuohjeet ja viitenumerot jokaiselle uudelle jäsenelle vuosittain. Maksuohjeissa kerrotaan palkasta määräytyvän jäsenmaksun suuruuden lisäksi, mitä tulee maksaa mahdolliselta palkattomalta ajalta, kuten työttömyyden, vuorotteluvapaan ja vanhempainvapaan ajalta. Jos et ole tehnyt sopimusta työnantajaperinnästä, käytä saamiasi maksuviitteitä. Älä anna omia maksuviitteitäsi palkanlaskijallesi.

Jäsenmaksun viivästyminen voi johtaa jäsensuhteen katkeamiseen sekä vaarantaa työttömyysturvan.

Muistathan, että TTT:n ja JATTK-työttömyyskassan jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Toimitamme tiedot maksetuista jäsenmaksuista suoraan verottajalle.