Jäsenyys

Kustavin Lootholma

Kustavin Lootholma sijaitsee pari kilometriä Kustavin keskustasta, Ströömin veneväylän varrella. Lootholman palvelut sopivat veneilijälle, karavaanarille, tasokasta loma-asumista hakevalle ja luonnosta nauttivalle reppureissaajalle. Pääset majoittumaan kauniiseen saaristomaisemaan luonnon keskelle.

Lootholmassa on kesäisin 4 hengen kalustettuja jurttatelttoja. Jurtat on varusteltu mm. 140 cm parivuoteella, lisävuoteellisella sohvalla, paksulla untuvapeitolla, liinavaatteilla, lämmityksellä ja sähköllä. Lisäksi Lootholmassa on 10 hengen lomahuoneistoja ympärivuotisesti. Lomahuoneistoissa on mm. kuumavesialtaat merinäköalalla ja omat saunat.

Lootholmassa käytössäsi on vierasvenesatama, ravintola, rantasaunoja sekä karavaanareille sopiva leirintäalue. Vierasvenesatamassa on suihku- ja saunatilat sekä pyykkitupa astianpesukoneella. Veneiden polttoainejakelu toimii 24 h. Automaattiasemassa 98E ja Diesel. Satamassa on myös septitankin ja pilssivesien tyhjennys.

Lootholmassa on tapahtumahalli, jossa voi järjestää jopa 500 henkilön tilaisuuksia. Hallissa on A-oikeudet. Alueella on myös Frisbeegolfrata ja rantalentopallokenttä.

Hinnat

TTT:n jäsenet saavat 50 % alennuksen kaikesta majoituksesta (lomahuoneistot, jurtat, asuntovaunut ja venepaikat).

Varaa lomasi www.lootholma.fi-sivuston kautta tai suoraan Lootholman asiakaspalvelusta

info(at)lootholma.fi
050 556 0440

Alennus ei koske esimerkiksi booking.com-sivuston tai vastaavien varauskanavien kautta tehtyjä varauksia. Alennus vähennetään laskusta majoittuessa, kun esität voimassaolevan jäsenkorttisi.

Yhteystiedot

Kustavin Lootholma
Kuninkaantie 193
23360 Kustavi

www.lootholma.fi
info(at)lootholma.fi
050 556 0440