Autokatsastajat AK ry palkitsi ansioituneita aktiivejaan

Autokatsastajat AK ry muisti ansioituneita aktiivejaan hopeisilla ja kultaisella ansiomerkeillä 19.3.2016 samalla, kun se juhlisti 50-vuotista taivaltaan vuosikokouksensa yhteydessä Helsingissä. Hopeisen ansiomerkin sai viisi AK:n jäsentä ja kultaisen yksi.

Tuomo Vikstedt on toiminut AK:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2009. Vikstedt on myös Tekniikan ja Tiedon Toimihenkilöt TTT ry:n 1. varapuheenjohtaja ja hallituksen ja työvaliokunnan jäsen, Pardian hallituksen ja työvaliokunnan jäsen sekä STTK:n edustajiston jäsen.

Raimo Korhonen on AK:n hallituksen pitkäaikainen jäsen ja entinen varapuheenjohtaja. Korhonen on toiminut sekä alueellisena luottamusmiehenä ja työsuojeluasiamiehenä.

Tapio Issakainen on AK:n ansioitunut jäsen ja vuosikokousaktiivi.

Heikki Kansanaho on AK:n hallituksen jäsen, taloudenhoitaja ja alueellinen luottamusmies sekä TTT:n edustajiston jäsen. Lisäksi Kansanaho on toiminut AK:n hallituksen varajäsenenä, alueellisena varaluottamusmiehenä ja Pardian PlusMinus30-toimikunnan jäsenenä.

Seppo Tahvanainen on AK:n yhdistysaktiivi, joka on toiminut alueellisena varaluottamusmiehenä vuosina 1990-1997. Tahvanainen on ollut Autokatsastajien jäsen 48 vuotta.

Matti Lassila on toiminut Autokatsastajien hallituksen jäsenenä ja varajäsenenä, varaluottamusmiehenä ja luottamusmiehenä sekä pääluottamusmiehenä vuosina 1998-2012. Hänelle myönnettiin kultainen ansiomerkki. Lassila nimettiin samalla Autokatsastajien toiseksi kunniajäseneksi.

Autokatsastajat AK ry on suurin katsastus-, kuljettajantutkinto- ja tarkastusalan työntekijäjärjestö. Jäsenistö koostuu katsastajista, katsastusalan toimistotyöntekijöistä ja kuljettajatutkintotehtävissä työskentelevistä henkilöistä.

Lisätiedot

AK ry:n puheenjohtaja Tuomo Vikstedt, p. 0400 324 274